I Love Me

Taas tänä syksynä pääsin nauttimaan I Love Me -messuista. Olin jo odottanut messuja todella paljon, joten heti kun kuulin että voisin saada lipun salijäsenyyteni kautta, ryntäsin heti hakemaan lipun etten vaan jäisi ilman. 



Tänään, viimeisenä messupäivänä, vihdoin oli aika päästä tuonne hyvinvoinnin hulinaan! Itselleni kaikkein suurin ja tärkein asia messuilla oli nimenomaan terveys ja hyvinvointi. Kiersin toki kauneus ja muoti puolellakin, mutta varsinainen mielenkiintoni kohdistui kyllä 6 ja 7 hallien tarjontaan.

Oli ihanaa päästä maistelemaan kaikkia uutuustuotteita (niistä saikin melkein aterian koottua ;D). Keräsinkin kaikilta kiinnostavan ja maukkaan oloisilta pisteiltä esitteitä ja muita flyereita etten vaan unohtaisi mitään uusista löydöistäni. Kotona sitten huomasinkin että olin haalinut niitä pienoisen läjän. 

Niistä löydöistä sitten. Kieltämätön suosikki ja ehdoton uusi lemppari oli Pana chocolate.
Suorastaan rakastuin appelsiini makuun ja ylipäätänsä pehmeään, taivaalliseen makuelämykseen -BLISS. Seuraava lainaus kojun mainoksesta kiteyttää ehkä just ja just tuon tunteen: "a religious experience for your taste buds -- a guilty pleasure that's not so guilty after all".

Myös erityisesti Hamppufarmin hamppusnacks näkkärimäinen välipala oli mulle uusi tuttavuus ja heti kättelyssä myös uusi ihastus. Ginger Peoplen inkivääri"olut" oli myös entuudestaan vieras, pirtsakka uusi löytö.

Muutama muukin tuote jäi kiinnostamaan ja mieleen pyörimään. Mainittakoon niistä vaikkapa Fastin NIX-patukka, Lidlin valikoimasta löytyvä kauramaito ja K-kaupoista löytyvä proteiini jätski.

Toki vanhat tututkin oli kiva bongata sieltä vilinästä. Skyr, Health Lab, Vuohelan Herkku, CocoVi, UrteKram, Yosa... Mitä näitä nyt onkaan. Kaikilla sitä paitsi oli jotain uutta tarjota! Oli ihana nähdä kuinka laaja valikoima meillä täällä Suomessa onkaan terveyden saralla. Ihanaa! Koen oloni niin etuoikeutetuksi.

Parasta aivan mielettömän tarjonnan lisäksi oli innostava ja hyvinvoiva ilmapiiri. Tuntui että kaikki olivat aidosti ajamassa terveellisen ja silti maukkaan elämän sanomaa. Kaikki ihmiset olivat erittäin helposti lähestyttäviä ja mukavia: Ruohonjuuren pisteellä oli ihanan sydämellistä väkeä, Puhdistamolla super iloista sakkia ja oikeastaan kaikki muutkin olivat niin hyvällä asenteella liikenteessä että itsekin hymyilin leveästi.

Käteen jäi pieniä ostoksia niiden näytteiden ja hirmuisen inspiraation pöllähdyksen lisäksi. Odotankin jo ensi vuotta ;) Oli kaiken kaikkiaan ehkä paras tapa päättää tämä syysloma!

...4nna...


---
I Love Me is an annual convention for health and beauty that was held in Helsinki this past weekend. I am absolutely in love with the fair and am already waiting for next year! 

This year I really enjoyed finding new products that promote the healthy lifestyle that I love to support. I listed some of them above and also linked my favorites. It was heartwarming to notice how easy it is to choose a healthy life in Finland today not to mention how much there is to choose from. No need to worry about a lack of options. ;)

CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment

Back
to top